Fortnite

Cattus vs. Doggus: Epikus harcban esett egymásnak a robot és a szörny és még egy régi tárgy is visszatért!

metabro - 12 hónapja

A Jetpack is visszatért!

Tegnap este 20:00-kor zajlott le a régóta várt párharc a Fortnite aktuális történetszálának két gigászi teremtménye között. Szerencsére az eseményt az utóbbi időkben már megszokott különleges LTM módban élvezhették a játékosok, nem kellett aggódni az esetleges trollok miatt. A nap folyamán kikapcsolásra kerültek az Aréna, Playground játékmódok, hogy felkészítsék a szervereket az esti rohamra. 

Amennyiben valamilyen oknál fogva lemaradtál volna az eseményről vagy csak újranéznéd, akkor a fenti videóban ezt megteheted. Nézzük is az esemény következményeit!

A harc bizony nyomott hagyott a pályán is, a szörny koponyáját megtaláljuk a pályán Salty Springs közelében. Némi loottal is találkozhatunk itt, de nem ez lesz a kedvenc landolási helyünk. Tilted Towers-ből eltűnt a szobor, illetve természetesen magával a robottal sem fogunk többször összefutni a pályán.

Az event LTM szerves részét képezte a Jetpack. A Fortnite fejlesztői úgy döntöttek, hogy limitált ideig visszahozzák a sima játékmódokba is.

A harc eredményeként egy óriási plazmagömb is feltűnt Loot Lake közepén. Nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek a kinézete, talán ez a titokzatos tárgy hozhatja majd el a régóta belengetett új pályát? Hamarosan minden kiderül!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva