Counter Strike

“Anti Cheat nélkül kikaptunk, anti cheattel nullára vertük őket…”

metabro - 6 hónapja

A német csapatok netes teljesítménye régóta beszédtéma a CS:GO közösségen belül. Ennek legfőbb oka a LAN-os gyenge teljesítmény mellé társuló vad online eredmények, melyek után előszeretettel csalózzák a német mezőny tagjait. A legutóbbi netes bajnokság, a KING OF BETSCSGO.GG után most ismét ez a téma, a célpont pedig az öt német játékossal felálló Unicorns of Love.

"Amint felmentünk egy Anti Cheates szerverre, egyből megsemmisítettük őket 2:0-ra. Egy teljesen más csapat volt a pályán. Behúztuk a döntőt, GG Unicorns of Love, aludjatok jól."

SPELLAN, az Epsilon bolgár játékosának kiakadását a verseny felső ági döntője ihlette, ahol az UOL 2:1-re nyerni tudott. A gond csak az volt, hogy ezt a meccset nem egy dedikált szerveren játszották le, vagyis nem volt hivatalos Anti Cheat. A gyanús lövések után viszont a döntőre már kértek egy rendes szervert az Epsilon játékosok a szervezőktől, és érdekes módon 2:0-ra nyertek is.

Érdemes megnézni az UOL játékosok statisztikáit. Az Anti Cheat nélküli szerveren, a felső ági döntőben a legjobb játékosuk 1.27-es ratingig jutott, a legrosszabb 0.84-es volt. A csapat átlaga 1,07 volt.

Az Anti Cheattel ellátott szerveren már teljesen mást láttunk a döntőben. Egyetlen nappal később. Itt már a legjobb játékos statisztikája volt annyi, mint előző nap a legrosszabb játékosé, pontosan 0.84… Az átlag pedig a siralmas 0.69-ig csúszott le egy nap alatt.

Valljuk be, minimum gyanús a történet, mire így elsőre nehéz magyarázatot találni. Vélhetően nem is fognak sietni az UOL játékosok, hogy megindokolják a pocsék döntőt, inkább lapítanak, amíg elül a vihar. Csak egy kis érdekesség a januárban elindított UOL statisztikáiból: a csapat eddig 7 hónap alatt csupán 4 (!!!) mapot játszott LAN-on, mindet el is veszítették…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva