Counter Strike

Most már biztos, a Liquid Express-en nincsen fék

metabro - 10 hónapja

Újabb magabiztos győzelem, újabb rekord.

Az Intel Grand Slam behúzása után kevés kétség maradt arra vonatkozóan, hogy ki a világ legjobb csapata jelenleg. A fiatal titánokból álló Team Liquid négyből négy versenyt nyert meg zsinórban, megérdemelten zsebelték be az egymillió dolláros bónuszt.

A ragyogó sorozat pedig nem tud leállni, a srácok már 6/6 győzelemnél járnak, amivel beállították a 2018-ban világverő Astralis rekordját. Hétfő hajnalban az IEM Chicago döntőjét sima 3:0-ra nyerték az ENCE ellen. Anno a dánok is zsinórban hat megnyert tornáig jutottak, és az IEM Chicago első helyével most már a Liquid is hatnál jár.

A sok győzelem a kereseti listán is magasra röpítette a Liquid játékosokat, az öt Astralis játékos nyomában már ott van Stewie2k is. Egy esetleges Major győzelemmel például már előzne is.

Legutóbbi 35 meccsükből 33-at megnyertek, kizárólag két szoros bo1-et buktak el. 16:13-ra a North, és 19:17-re a Spirit ellen. Ezen a 35 meccsen összesen 68 mapot játszottak le, hiszen a bo1-ek mellett volt bo3 és bo5 is közöttük. Győzelmi arányuk viszont itt is parádés, 57 pályát tudtak behúzni a 68-ból, ami 84%-os eredményességi mutatót jelent.

Ráadásul az elmúlt 4 évben övék a leghosszabb győzelmi sorozat is, legutóbbi 22 meccsükön ugyanis nem találtak legyőzőre!

Csak találgatni lehet, mikor szakad meg a Liquid parádés sorozata. Vajon lesz esélye bárkinek ellenük a Majoron? Pár hét múlva kiderül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva