Fortnite

Kiszivárgott a Fortnite születésnapi videója – Délután érkezhet az event!

metabro - 6 hónapja

2017. Július 25-én startolt el a Fortnite: Save The World nevű Co-op PVE játék. Akkor még talán senki sem gondolta, hogy ugyanazon év szeptemberében megjelenő Battle-Royale játékmód ekkora világsiker lesz. Tavaly mindkét játékmódban in-game eseményekkel ünnepelt az Epic Games, természetesen ezúttal sem lesz másképp.

A kínai Fortnite weboldalnak hála idő előtt bepillantást nyerhettünk a 2. születésnapra készült videós összeállításba. A kínai szabályozások miatt előfordulhat, hogy a globális verzió kicsit más tartalommal debütál majd. A videó végén a hatalmas 07.24. dátumot (kedd este már ott július 24 lesz) nem kell magyaráznunk, minden jel arra mutat, hogy ma délutáni a v9.41-es Content Update elhozza a születésnapi küldetéseket a Battle Royale játékmódba.

A könnyű küldetésekkel begyűjthetünk zenét, wrapet, emote-ot és sprayt is. Az összes küldetés teljesítése után pedig egy csákánnyal gazdagodik majd a lockerünk. 

Boldog születésnapot Fortnite!

Update – 2019.07.23. 15:00:

Úgy tűnik az Epic nem akart két kihívássorozatot kihozni egy időben, így hiába szerepeltek a torták és az ajándékdobozok a patchnote-ban, csak csütörtökön érkeznek meg a játékba ( a kihívásokkal együtt. )

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva