Hearthstone

OP Warlock, Deathrattle Rogue és Murloc lapok jöttek – Trump értékeli a 6 új kártyát

metabro - 10 hónapja

Erős lapok érkeztek.

Záporoztak mostanában a Saviors of Uldumból látott lapok, így ma egy rövid értékelés következik: ezúttal Trumptól, hogy kis változatosságot vigyünk a menetrendbe. Nézzük is meg az értékeléseket! 

Anka, the Buried

Anka, the Buried Card

A következő kombó elég erősnek néz ki (akár backstabezni Mecha'thunt a végén):

Illetve ez sem gyenge:

A lényeg, hogy kombó kártyának tűnik, amire építeni kell nyilván, de elég jól meghálálhatja ezt. 

EVIL Recruiter

EVIL Recruiter Card

4 manánál akarjuk kirakni nyilván, akkor viszont kegyetlen erős: a nem elég, hogy kapunk 8-8-as erősségű lényt, de ezt két testre elosztva – így az ellenfél leszedése csak az egyiket viszi el (a Big Game Hunter meg egyiket sem). Talán a szett eddigi legerősebb lapja első ránézésre. 

Hunter's Pack

Hunter’s Pack Card

3 manáért kapunk három lapot, ami elég értékes – és akkor még a Zul'jin szinergiáról nem is beszéltünk: milyen jó lesz ezt is beduplázni! 

Bloodsworn mercenary

Bloodsworn Mercenary Card

Egy jobb Faceless Manipulator? Nos majdnem, a sebzésnek ugye teljesülnie kell, de nem átalakul, hanem mellé kapjuk! Akár Rush minonokkal is elképzelhető, vagy más nagyobb lényekkel. 

Fishflinger

Vanilla statok, és egy igen jó value, amit mi sokkal jobban ki fogunk tudni használni a Murloc szinergiák miatt. Már meglévő pakliba (Murloc Shaman), vagy a most kibontakozó Paladin Murloc-ba is jó lehet…

Tip the Scales

Tip the Scales Card

…aminek erős lapja lehet a Tip the Scales. Trump inkább a Misterious Challengerhez hasonlítja (mihamarabb ki akarjuk rakni, hogy maxos értéket nyerjünk ki belőle), nem pedig az Anifyn can happenhöz. Prismatic Lens-szel még betegebb tud lenni!

Íme a videó:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva