Hearthstone

Újraéledhet a Secret Mage: kapott egy lövést és egy boardcleart a koncepció

metabro - 7 hónapja

Kis túlzással nem győzi az ember nyomon követni a legújabb kiegészítő lapbemutatóit – igyekszünk persze mindig összeszedni őket és pár sorban elemezni a kártyákat, legutóbb Trump videóját dolgoztuk fel:

Most jött két új kártya, melyet Jaina kapott: a Secret Mage koncepciót hivatott feltámasztani. Aki régi motoros, az emlékszik arra, hogy jó párszor volt a HS történelme során olyan Mage deck, ami tulajdonképpen tempó pakliként működött, néhány Secrettel és Secret szinergiával (hogy ezt konkrétan annak hívtuk-e, vagy sem, az már egyéni preferencia kérdése volt). Emlékezhetünk a Medihv's Valletre régebbről, vagy a Kabal Lackey-re – illetve ugye a játék egyik legerősebb Secrete mellett sem szabad elmenni, az Explosive Runes-t lehetett kicsalni utóbbival.

File:Medivh's Valet(42048).png

File:Explosive Runes(76906).png

File:Kabal Lackey(49692).png

No de rövid történelem után térjünk is rá, hogy pár hét múlva milyen kártyák miatt érdemes Secreteket pakolni a deckünbke! Egyrészt itt a Cloud Prince, mely ha kint van egy Secret, akkor hatot lő. 

Post image

Másrészt az Arcane Flakmage is busásan meghálálja, ha teljesül a feltétel: ekkor 2-t lő minden ellenfél minionba, ugyebár mindezt egy vanilla minionba építve! 

Post image

Jelenleg kissé szegényes a Secret felhozatal (lentebb láthatjátok), de nem lennénk meglepve, ha kapna még ilyesfajta kártyát a Mage.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva