Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
HS
"2.5" Rogue lap, és 1 Mage kártya is érkezett - A kombók szerelmesei örülhetnek!
"2.5" Rogue lap, és 1 Mage kártya is érkezett - A kombók szerelmesei örülhetnek!

Folytatódtak a Saviors of Uldum lapbemutatói - ha lemaradtál a tegnap adag első feléről, lentebb pótolhatod:

Most pedig vágjunk bele a második felébe - Kripp értékel!

Whirlkick Master

Whirlkick Master Card

Jó pár erős kombó lapja van a Rogue-nak (Eviscirate, SI:7 Agent, illetve a lenti fegyver immáron, stb.), úgyhogy az fix, hogy potenciál van a Combo generátor Whirlkick Masterben. Kripp rövidre zárta az értékelést, úgyhogy kiegészítjük még annyival, hogy a 2 élet igencsak kevés, nem 2. körös play - végjátékban viszont jó lehet, de emiatt nem tartogatnánk be lapokat (egy elférhet). A probléma, hogy akadnak gyenge Combo lapok (Headrack).

File:Headcrack(135).png

Hooked Scimitar

Hooked Scimitar Card

Azt pontosan tudjuk a Truesilver Champion óta, hogy a 4-es támadás ideális a fegyvereken - azonban erősen kérdően állunk a kártyával szemben, ugyanis pontosan addig fog létezni Standardben a Hooked Scimiter, míg a Waggle Pick, azt viszont nagyon nehezen tudjuk elképzelni, hogy felváltaná a Rise of Shadows egyik legerősebb lapját.

File:Waggle Pick(90631).png

Tortollan Pilgrim

Tortollan Pilgrim Card

Reno paklikban jól jöhet a beduplázás, egyébként baromi lassú kártya. Persze kihúzni egy Flamestrike-ot, vagy Luna's Pocket Galaxy-t elég jól hangzik, de akadhatnak gyengébb opciók (Conjurer's Calling, ha mondjuk van az ellenfélnek is asztala, vagy a Magic Trick), így összességében nem tűnik túl erősnek. 

Mogu Cultist

Mogu Cultist Card

Őrületes jutalom, elképesztően nagy feltétel: nagyjából így lehet röviden értékelni a kártyát. Kripp szerint kb egyetlen Class-ba fog beférni, méghozzá Rogue-ba, ahol bőven akad opció arra, hogy lemásoljuk (Togwaggle's Scheme, Lab Recruiter pl.). Hogy konzisztens lesz-e? Nem valószínű, így első ránézésre Pogo Rogue karrier néz ki - azonban biztosra semmiképp sem mernénk kijelenteni, mert az effekt annyira erős, hogy biztosan rengetegen fognak próbálkozni azzal, hogy összehozzanak rá egy erős decket. 

Az animációt érdemes megnézni! 

×