Fortnite
Ez sem a PC-s játékosok hete: A napokban érkezik Xbox One és PS4 exkluzív Fortnite szett is!
Ez sem a PC-s játékosok hete: A napokban érkezik Xbox One és PS4 exkluzív Fortnite szett is!

Elég sűrű hét elé néznek a Fortnite játékosok: pár nap múlva kezdődik a World Cup, érkeznek az Overtime (ezekből három kedd óta elérhető) és születésnapi kihívások is. A héten több konzolos exkluzív szett is kiadásra kerül, bizonyára itt sem véletlen az időzítés. A PC-s játékosok ezúttal is kimaradnak a szórásból, az NVIDIA CounterAttack Bundle óta esélyük sincs a különleges Outfitek megszerzésére. 

Neo Versa szett

A Neo Versa szettet többféle módon is beszerezhetjük. Lesznek PlayStation 4 konzolhoz járó csomagok, itt 2000 V-bucks üti a markunkat a kék-fehér-fekete outfit mellett. A Sony azoknak is kedvez akik már rendelkeznek a konzollal, így fejhallgatós és kontrolleres bundle-ök is piacra kerülnek, némileg kevesebb in-game valutával. A kód aktiváláshoz mindenképp szükségünk lesz PS4 konzolra legalább egy bejelentkezés erejéig. 

Dark Vertex Xbox Controller

A Neo Versa outfittel ellentétben Dark Vertex tulajdonsokkal már találkozhatunk in-game, ám eddig csak Xbox One konzollal együtt kaparinthattuk meg a szettet. A Microsoft azonban kedd este bejelentette, hogy a különleges lila kontrollert immár külön is beszerezhetjük, melyhez ajándékként jár a Dark Vertex (csak az outfit!) és 500 V-bucks. A kód aktiváláshoz itt is szükséges legalább egy bejelentkezés a konzolról. 

Ti beszerzitek valamelyiket?

 

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Új fegyver, új jármű és a szétlőhető benzines kanna - Íme a 30. update!

Indulhat a tesztelés, ugyanis a teszt szerveren már várnak az újdonságok!

Véletlenül kikerült az első RTX 2070 SUPER az Amazonra

Az Nvidia új kártyái már a spájzban vannak!

Élesedik a Cattus Event: Egy hatalmas robotot készítenek Pressure Plant alatt

Új nyomok erősítették meg, hamarosan jöhet a szörny kontra hatalmas robot a Fortnite világába.

×