Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Igazán menő előzetest kapott a Fortnite World Cup
Igazán menő előzetest kapott a Fortnite World Cup

Óriási bulira készül az Epic Games. A Fortnite történetének eddigi legnagyobb volumenű rendezvényét tartják meg New Yorkban a hétvégén, ami egyben az első világkupája is lesz a híres Battle Royale-nak. Arról, hogy hivatalos esportnak számít-e a játék még megoszlanak a vélemények, de egy ekkora játékosbázissal és nézőközönséggel valószínűleg a történet ezen része nem is annyira érdekli a kiadót.

A három napos rendezvényt természetesen kliensen belül is reklámozza az Epic, már most elkezdtek szivárogni a tematikus tartalmak, amikből a hétvége közeledtével csak még több lesz, ezt hivatalosan be is jelentették már. A világeseményen Creative módban, valamint a Battle Royale-on belül Solo-ban és Duo-ban feszülnek majd egymásnak a játékosok.

És hát milyen az világkupa, ami nem kap hivatalos animációs előzetest 2019-ben...?

 

Ezúttal is rendesen odapakolta a stílust az Epic Games videós csapata, a színek, az akciók, a ritmus, minden egyben van, ez is azt jelzi, hogy tökéletesen fel vannak már készülve a hétvégi őrületre. A legjobb az egészben, hogy lesz hivatalos magyar közvetítése is a rendezvénynek, amit nálunk, a Metabro Twitch csatornáját tudtok követni az alábbi linken:

 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×