Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Valkyrie továbbképzés: 5 villámgyors tipp, hogy te is kimaxold a lapban rejlő potenciált!
Valkyrie továbbképzés: 5 villámgyors tipp, hogy te is kimaxold a lapban rejlő potenciált!

Időről időre lap-specifikus tippeket osztunk meg veletek: kétségtelen, hogy ez messze nem mindenkinek szól, de akit érint, az reméljük örömmel fogadja őket. Ezúttal a Swarm egységek rémálma, Valkyrie van a terítéken!

1. Lava Hound counter

Annak ellenére, hogy a Valkyrie hozzá se és a hátrahagyott kiskutyákhoz, ha ide helyezzük el a kártyát, akkor a tornyunk szép lassan kilövi az összes tüzes jószágot. 

2. Középre menjen

A Royal Recruits ugyan nem a játék leggyakrabban használt lapja, de akár egy draft során is jól jöhet ez a tudás: középre elhelyezve a valkyrie kioszt pont annyi sebzést, hogy utána a maradék Recruitot szétlövik a tornyok - már ha 3-3-as elosztásban lettek csatába küldve. 

3. Goblin rémálom

A Goblin Barrel elég népszerű lap, amivel könnyen elbánik a Valkyrie, viszont ahogy mindig, most is lényeges a precíz lerakás. Erre a helyre tegyük le (vagy úgy, hogy kettőt érjen, ez a lényeg) a lapot, hogy szinte tökéletesen bevédjük a tornyot - persze ehhez kell, hogy pont rádobja a toronyra az ellenfél, de ez a leggyakoribb módszer ugye.

4. Sebzés elkerülés

A Swarm egységek ellen találták ki a lapot, de ha belerakjuk a közepébe, akkor meg fog halni (ugye kell egy kis idő, míg spawnol), így ha védekezésből indulunk, akkor rakjuk középre - így behúzza az ellenfél lapjait és effektíven kivégzi őket.

5. Miner ellen

A Minert nem mindig küldik egyedül csatába: ha tudjuk, hogy pl. egy Goblin Gang érkezik a támogatására, akkor ahelyett, hogy direktbe a Miner mellé rakjuk le Valkyriet, tegyük a torony elé - így egyszerre sebzi a bányászt és a támogatóit is. 

Mi az 5 legkevésbé evidens tippet emeltük ki, a teljes videót itt nézhetitek meg:

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Lekerült a lepel a Borderlands 3 gépigényéről

A Gearbox végre leleplezte a Borderlands legújabb epizódjának gépigényét.

Beindult a Repulsor torony - Megérkezett a legújabb Season 2 előzetes

Már nagyon közel vagyunk a második szezon megjelenéséhez!

R6box-image

1v1 mód az R6-ban? Nincs kizárva, ha össze tudja hozni a Ubisoft

Megszólaltak a fejlesztők ezzel kapcsolatban.

×