Gaming

Valkyrie továbbképzés: 5 villámgyors tipp, hogy te is kimaxold a lapban rejlő potenciált!

metabro - 7 hónapja

Időről időre lap-specifikus tippeket osztunk meg veletek: kétségtelen, hogy ez messze nem mindenkinek szól, de akit érint, az reméljük örömmel fogadja őket. Ezúttal a Swarm egységek rémálma, Valkyrie van a terítéken!

1. Lava Hound counter

Annak ellenére, hogy a Valkyrie hozzá se és a hátrahagyott kiskutyákhoz, ha ide helyezzük el a kártyát, akkor a tornyunk szép lassan kilövi az összes tüzes jószágot. 

2. Középre menjen

A Royal Recruits ugyan nem a játék leggyakrabban használt lapja, de akár egy draft során is jól jöhet ez a tudás: középre elhelyezve a valkyrie kioszt pont annyi sebzést, hogy utána a maradék Recruitot szétlövik a tornyok – már ha 3-3-as elosztásban lettek csatába küldve. 

3. Goblin rémálom

A Goblin Barrel elég népszerű lap, amivel könnyen elbánik a Valkyrie, viszont ahogy mindig, most is lényeges a precíz lerakás. Erre a helyre tegyük le (vagy úgy, hogy kettőt érjen, ez a lényeg) a lapot, hogy szinte tökéletesen bevédjük a tornyot – persze ehhez kell, hogy pont rádobja a toronyra az ellenfél, de ez a leggyakoribb módszer ugye.

4. Sebzés elkerülés

A Swarm egységek ellen találták ki a lapot, de ha belerakjuk a közepébe, akkor meg fog halni (ugye kell egy kis idő, míg spawnol), így ha védekezésből indulunk, akkor rakjuk középre – így behúzza az ellenfél lapjait és effektíven kivégzi őket.

5. Miner ellen

A Minert nem mindig küldik egyedül csatába: ha tudjuk, hogy pl. egy Goblin Gang érkezik a támogatására, akkor ahelyett, hogy direktbe a Miner mellé rakjuk le Valkyriet, tegyük a torony elé – így egyszerre sebzi a bányászt és a támogatóit is. 

Mi az 5 legkevésbé evidens tippet emeltük ki, a teljes videót itt nézhetitek meg:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva