Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
League of Legends

2020-ban érkezik a Voli és a Fiddle VGU – Így halad jelenleg a fejlesztőcsapat

metabro - 5 hónapja

A közösséggel megszavaztatta a Riot Games, hogy melyik hőst látnák szívesen új bőrben. A szavazás végeredménye olyan szoros lett, hogy végül két VGU-t is bevállalt a kiadó, így jövőre Voliear és Fiddlesticks is új modellt és képességeket kap.

A tervezési fázis már javában pörög, olyannyira, hogy Riot Reav3 elmondása szerint Fiddlesticks modellje, képességei és háttértörténete már zöld utat is kapott, vagyis hamarosan elkezdik az újdonságok játékba ültetését.

Voli munkálatai ennél egy fokkal lassabban haladnak előre, a rioter elmondta a legutóbbi fejlesztői naplóban, hogy közel állnak a megoldáshoz, de egy-két aspektusban még nincsenek közös nevezőn a fejlesztők, így tovább dolgoznak a legtökéletesebb megoldás megtalálása érdekében.

Egy kevéske információ morzsát is kaptunk a kiadótól a karakterek új verzióiról, elmondták, hogy Fiddlesticks egy ambush mage lesz, ráadásul a játék egyik legjobb teamfight-centrikus képességtárával megáldva. Voli jelenlegi tesztelés alatti verziója egy megállíthatatlan tankot emelne az Idézők Szurdokára. De sajnos a hatalmas medvéről még nem tudtak túl pontos információval szolgálni.

Egy biztos, mi már nagyon várjuk a VGU-k megjelenését!

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva