Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Blackbeard nyaralós csomagja már bent, Maverick Code bundle-je ma érkezhet
Blackbeard nyaralós csomagja már bent, Maverick Code bundle-je ma érkezhet

Kezd visszatérni a Ubisoft a heti kettő skin (bundle ütemre) mostanában - érthető, hisz ebből származik jó eséllyel a legnagyobb bevétele a játéknak. Nemrég bekerült a játékba Blackbeard nyaralós csomagja, mely a Vacay nevet kapta:

Tartalma a következő: Sunset Denim uniform, Floral Flat Cap headgear, Tropical Punch charm és egy Woven Blossom nevű fegyver skin az MK17 CQB AR-hez. Ára szokásosan 45000 renown, vagy 1080 R6 kredit Season Pass tulajdonosok számára. 

Ha ez nem lenne elég infó számotokra a döntéshez, akkor tekintsétek meg az alábbi videót, melyen játékon belül is látható, hogy hogyan néz ki a skin - az a charm telitalálat! 

Nem ez az egyetlen adag, ami érkezik, ugyanis várhatóan ma kerül be Maverick Code nevezetű skinje is:

Ennek tartalma a következő: Digital Shade uniform, Dark Alley headgear, Somber Wave charm és Virtual Destruction nevű fegyver skin, melyet az M4-re tehetünk fel. Ára valószínű megegyezik majd a fentebb említett Blackbeard csomaggal. 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy magyar rajongó 3 új Operationt tervezett meg - A CS:GO közösség imádja

A játékosok imádják, a fejlesztőknek minimális erőbefektetésbe telik összeállítani, de valahogy mégsem érkezett Operation lassan már két éve.

Rchl otthagyta a Singularity női csapatát

A magyar játékos új vizekre evez.

"Feliratkozói stream? Ezzel csak a magamutogatók fognak jól járni"

A feliratkozói stream továbbra is rendkívül megosztja a Twitch közösségét.

×