Fortnite

Gyorstüzelő Sniper lehet a Season X legelső újítása

metabro - 7 hónapja

Érdekes módon a Season X egy furcsa játékmechanikai újítással érkezett, ám összességében nem hozott annyi újat, mint például a kilencedik szezon hozott a nyolcadik után. Néhány területe változott a pályának, vaultotak egy halom tárgyat és megérkezett a B.R.U.T.E., a játék legújabb kétszemélyes járműve, amivel könnyedén Victory Royale-okat is farmolhatunk.

De mindezek mellett semmi komolyabb módosítás vagy új fegyver nem érkezett. Legalábbis az éles ciklusba, ugyanis a forrásfájlok között felbukkant egy új Sniper, ami ugyan még nem érhető el, de valószínűleg egy-két héten belül megérkezhet a játékba.

A fájlok szerint nagyon úgy fest, hogy 4 ritkasági kategóriában is képviselteti majd magát az Automatic Sniper Rifle, lesz belőle Uncommon, Rare, Epic és Legendary kiadás. A pontos sebzésekről adatunk még nincs (valószínűleg 35 testlövésről fog indulni), de azt tudjuk, hogy Heavy Ammot fog használni, összesen 16 töltény fér majd a tárába és hogy körülbelül 3 és fél másodperc lesz az újratöltési ideje.

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz gyors fegyver a gyakorlatban!

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva