Apex Legends

Cross-Platform, vagy Solo/Duo? – Valami nagy dolog érkezik az Apexbe

metabro - 6 hónapja

Az EA első negyedéves pénzügyi jelentésében a kiadó azt írta, pár héten belül érkezik az Apex Legends-be egy olyan elem, amit a játékosok már a játék megjelenése óta várnak.

Ha ezeket a sorokat olvassuk, akkor bizony kettő dolog ugrik be egyből, ha az Apexről szól a diskurzus, egy Solo/Duo lehetőség, valamint a Cross-Platform.

Előbbit egyértelműen sokan várják már a megjelenés óta, elvégre az Apex azon kevés Battle Royale-ok egyike, aminél fixen hármas csapatban kell játszani, nincs esély a duó, vagy a szóló módra. Holott biztosan úgy is meg tudná állni a helyét a pörgős lövölde.

Utóbbi pedig szintén egy olyan lehetőség, ami miatt már hónapok óta rágja a közösség a Respawn Entertainment fülét. Mindamellett, hogy nagyon jó lenne platform-függetlenül játszani az Apexet, talán ennek van a legkisebb esélye, ugyanis Drew McColl, a játék vezető fejlesztője egy kicsit belassította a hype-vonatot júniusban. A GameInformernek adott interjújában elmondta, nagyon szeretnék, hogy legyen Cross-Platform lehetőség a játékban, februárban erről már a Sony-val is tárgyaltak, de azt meg kell érteniük a játékosoknak, hogy egy relatíve kicsi fejlesztőcsapatról van szó, akiknek nagyon sok munkájába fájna mindezt lefejleszteni.

Egy biztos, ha nem ezek közül a lehetőségek közül kapunk egyet, egy kicsit szomorúak leszünk! 

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva