Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
HS
Jogos felháborodás a játékosok részéről: sokadik nerfet kapja a Rogue Quest, nincs refund
Jogos felháborodás a játékosok részéről: sokadik nerfet kapja a Rogue Quest, nincs refund

Tegnap elég komoly kis frissítésről adott hírt a Blizzard, melyet teljes egészében ide kattintva olvashattok el - ugyebár a 6-i Saviors of Uldum start idején kerül be majd a patch. 

Hearthstone Update – August 1 – Saviors of Uldum

Jó pár dologról olvashattunk, azonban mind közül a leglényegesebb, hogy megváltozott megint a (régi) Rogue Quest, a Crystal Core.

Képtalálat a következőre: „Crystal Core”

  • Ha kirakjuk a Crystal Core-t, akkor a Minionok alap másolatai kapják meg a 4/4-es értékeket, amik a 15.0-s frissítéstől fehér számokat mutatnak zöld helyett. A lényeg, hogy ha az ellenfél ellopja, vagy silenceli a lényeket, ugyanúgy 4/4-esek maradnak. Ha valamivel buffoltuk a lényt, vagy az ellenfél gyengítette, miközben a Crystal Core-t kijátsszuk, akkor ezek az bónuszok felülíródnak és 4/4-es lénnyé változik minden.
  • Ez értelemszerűen új interakciókat eredményez: ha már a Crystal Core játékban van, akkor bizonyos kártyák, amik speciális módon másolnak lényeket nem részesülnek ebből a 4/4-es bónuszból. Konkréten pl., ha Barnest kirakjuk, akkor Barnes 4/4-es lesz nyilván, viszont immáron a kapott lény megmarad 1/1-esnek. Ha Sonya Shadowdancer mellett meghal egy lény, akkor az 1/1-es lesz és nem 4/4-es, stb.

Egyértelmű nerf tehát, lassan egy kezünkön nehéz lesz megszámolni, hogy hányadik, de ezúttal nem jár dust refund - a közösség fel is háborodott ezen.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy nerfeknél nem kap semmit vissza a játékos, emlékezhetünk arra, hogy a Leper Gnome nerfje után is hoppon maradtak a Mekgineer Thermaplugg tulajdonosok, így ez ismételten egy nagyon rossz húzás a Blizzard részéről - a probléma, hogy egy Reddit poszt nem fog ezen semmit változtatni...

Képtalálat a következőre: „Mekgineer Thermaplugg”

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Bebizonyították: Nem jó sajtreszelőnek az új Mac Pro

Végre megtudtuk azt, amire mindenki kíváncsi volt.

Ewok siketségével tréfálkozott, kivágták a tornáról

Ízléstelen volt, akár a világkupát is bukhatja.

Össztűz alatt a NiP: volt játékosai lopással vádolják a csapatot

Fifflaren a titoktartási szerződés lejárta után most kiborította a bilit.

(18+) Újra előkerültek a botrányt kirobbantó képek a női CS:GO profiról

Sindi ámokfutása után ez azért várható volt, kár volt felhívnia rá a figyelmet.

Tele lesz magyar csapatokkal az első Minor kvalifikáció!

A legnagyobb versenyre mindenki le akar jutni!

×