Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
HS

Kripp már meg is pörgette: íme az új Amet-Boar OTK Priest deck!

metabro - 4 hónapja

Már bő egy hete, High Priest Amet bemutatásánál beindult a fantáziája a kombó Priest kedvelőinek, mely végre (?) egy új szintre emelkedik: elég erős, kézből kijátszható OTK van kialakulófélben. 

Ekkor ezt írtuk róla: "10 manánál konkrétan összehozható a következő: Amet+Boar+2x Divine Spirit+Inner Fire, ami majdnem egy OTK kör (28 sebzés) – igaz, 5 lapos kombó, mely feltétele, hogy ne legyen Taunt az asztalon, de azért minimum viccesnek tekinthető – legalábbis használói oldalról, egyébként enyhén szólva nem túl interaktív. "

Nos, hogy a poén kategórián túl mennyire működik a dolog, az egyelőre igencsak kérdéses, mindenesetre Kripp kapva kapott a lehetőségen (vagyis, hogy a streamereknek korai hozzáférése van a kiegészítőhöz) és ki is próbálta azt. Íme a lista:

Az Inner Fire kikerült, helyette a Power Word:Shield kell az OTK-hoz, ami ugye növelte is a konzisztenciát azáltal, hogy csökkentek a blank lapok. Érdemes végignézni a videóját:

Persze egy meccsből semmilyen következtetést nem lehet leszűrni, ráadásul rank 25-ről van szó, de az tuti, hogy viccesnek tűnik az új pakli!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva