Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
CSGO

Operation hype ezredik felvonás: adatbányászok megtalálták az új Operation nyomait

metabro - 4 hónapja

A legújabb infó szivárgást az SteamDB alapítója személyesen hozta el a közösségnek, önmagában már ez is jelzi, mennyire várják az emberek az új Operationt.

A legutóbbi Operation ugyanis már több mint 2 éve jelent meg, legutóbb 2017 májusában adott ki ilyet a Valve.

Az Operation Hydra népszerűségére pedig nem lehetett panasz. A közösség még azt is kisírta, hogy az előzetes befejezési dátumot több héttel kitolták a fejlesztők. 2017 novemberében azonban végleg lezárult, és azóta sehol nincs az új Operation, hiába bukkan fel szinte minden hónapban egy erre utaló jel. A legújabb ilyen bizonyíték a legfrissebb CS:GO Update fájljai közül került elő.

A játékot kezelő Panorama UI-t tették vele alkalmassá a cooperative módhoz és az Operation Leaderboard funkcióhoz.

Ennél konkrétabb utalást már nem is kaphatnánk egy Operationhöz, plusz tovább igazolja a dolgot, hogy az új Cache bemutatójára is hamarosan sor kerül. FMPONE elmondása szerint a pálya kész, hamarosan jön a hivatalos bemutató, és utána a játékba is visszakerülhet.

Itt jusson eszünkbe, hogy az új Nuke bemutatója is egy Operation része volt 2015-ben, amikor a Wildfire részeként mutatták be az átrajzolt mapot.

Adott tehát egy új map, melynek bemutatóját egybe lehet gyúrni egy Operationnel, és adott néhány árulkodó kódsor is az Operation jeligével. Indulhat tehát a reménykedés újabb felvonása, reméljük ezúttal nem ejt minket pofára a Valve!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva