Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
R6
Sneaky Thatcher nerf: egy ideje már felrobbanthatóak az EMP gránátok!
Sneaky Thatcher nerf:  egy ideje már felrobbanthatóak az EMP gránátok!

Twitteren felmerült a napokban, hogy Thatcher EMP gránátjaival valami nem stimmel: állítólag az Impact Grenade immáron megsemmisít azokat. Nos ennek utána kellett járna - nem meglepő, hogy a Mythbusters sorozat királyát, Coreross-t taggelték a poszt alatt, hogy járjon utána a dolognak.

Több sem kellett a streamernek, irány a Custom Game és már neki is állt a "mítosz" megcáfolásának - vagy épp bizonyításának. 

1. Impact Grenade

Nos a szóban forgó kérdés hamar eldőlt: igen, valóban felrobbanthatjuk az EMP-t, ha elég gyorsan dobjuk rá a gránátot - annyira persze nem kell sietni, van 1-2 másodpercnyi időnk, míg aktivizálódik Thatcher eszköze.

2. C4

No de mi a helyzet a többivel? Coreross letesztelt mindent: logikus lenne, hogy akkor mással is fel lehet robbantani! Spoiler veszély: ez így is van, immáron a C4 is szétkapja az EMP-t.

3. Más fegyverek

Ezen nincs mit cifrázni: semelyik fegyverrel sem lehet kilőni a gránátot.

4. Kapkan csapda, Claymore

Ha valaki belefut a Kapkan csapdába, vagy a Claymore-ba, akkor ugyanúgy, mint a C4-Impact duónál, a robbanás megsemmisíti a szóban forgó eszközt.

5. Maestro tornyai 

Zárásképp megnézte Maestro tornyait (illetve Clash pajzsát, valamint az elektromossággal ellátott falakat, de azok szóra sem érdemes felvetések, nyilván a gadget lényegét vennék el), ugyanis ugyebár ez az egyetlen sebzést okozó védő eszköz (az elsődlegesek közül): természetesen ez nem hatástalanítja az EMP gránát.t

Hogy mikor történtek ezek a változtatások, azt nem tudni - nem annyira számottevő nerf, de azért illett volna ezt közölnie a Ubisoftnak a célközönség irányába. 

Ajánljuk még
×