Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
CSGO
GG! Kvali győzelemmel mutatkozott be a Budapest Five új próbajátékosa
GG! Kvali győzelemmel mutatkozott be a Budapest Five új próbajátékosa

Alig pár napos a hír, hogy a Budapest Five korábbi tryoutját, a mindössze 14 éves Török "msN" Norbertet lecseréli az együttes. Pontosabban az akadémia csapatban tartanak fenn neki egy helyet, amiről további infókat szintén később kapunk csak. Egy nappal ezelőtt pedig bejelentették, hogy az új ötödik, szintén csak próbaidőre, Herpan "markk" Márk lesz, akit július végén forgattak ki a GAMERZONE csapatából. A fiatal játékos túl van az érettségin, illetve a kiválasztott egyetemre is felvették, mostantól tehát gőzerővel a CS-re fókuszálhat. A neve ismerős lehet a NiceGamingből, vagy a hussaR irányítása alatt együttlevő csapatokból. 

A tegnapi ESEA kvalifikáción mutatkozott be a BP5 színeiben, meg is nyerték a selejtezőt, bár volt egy nagyon necces meccs. A Kuruma ellen a hosszabbításért nagyon kellett küzdeni, mivel végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Végül kolor lehozta az utolsó kört, ezzel hosszabbításra vitte a mieinket, amit 19:17-re meg is tudtak nyerni. Számtalan szép jelenet volt a közvetítés során, ám FLEAV lövése volt talán a második legizgalmasabb, amikor a defkites ellenfél elkezdte szedni a bombát. Igazi "KÁKULI" ugrás volt:

Ugyanebbe a nyári, két ESEA szezon közti kupába a GAMERZONE csapata még a második selejtezőben kvalizta be magát. Európában 5000$-os az összdíjazás, négy kvalifikációt tartanak, mindegyikből két együttes jut be. Sok sikert kívánunk mindkettejüknek a kupában! 

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×