Counter Strike

Egy évvel a történtek után: Perre viszik a McSkillet ügyet

metabro - 10 hónapja

Az Egyesült Államokban továbbra is hihetetlenül népszerű a pereskedés.

Az Egyesült Államokban továbbra is hihetetlenül népszerű a pereskedés.

Egy éve számoltunk be arról a szörnyű tragédiáról, amit a népszerű youtuber, McSkillet okozott. A 18 éves fiatal több százezer dollárt veszített miután a Valve lelőtte a gambling oldalát és befagyasztották a Steames raktárkészleteit, emiatt McSkillet teljesen elveszítette a fejét, majd az öngyilkos hajszájában egy 43 éves nő és a 12 éves lánya is életét veszítette. 

Az áldozat családjának ekkor gyűjtést szerveztek, a hír hallatán pedig az emberek összefogtak és alaposan a zsebükbe nyúltak, ugyanis az 5 ezer dolláros kitűzött célt pillanatok alatt összeszedték és végül több, mint 67 ezer dollár gyűlt össze. Most viszont az áldozat családja úgy döntött, hogy perre viszik a dolgot.

A keresetükben San Diego államát, illetve San Diego városát nevezik meg, ugyanis mint utólag kiderült, egy pszichiáter a tragikus események előtt kivizsgálta a 18 éves fiatalt és a diagnózis szerint McSkillet veszélyt jelentett önmagára és a környezetére egyaránt a labilis mentális állapota miatt.  A hatályos törvények szerint az államnak így ki kellett volna vizsgálnia a fiatalt, ami viszont nem történt meg. 

Forrás

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva