Fortnite

Érkezik az átmenet, már a forrásfájlok között van “Moisty Palms”

metabro - 7 hónapja

Nagy törés volt anno a közösségnek, amikor a riftek elragadták Moisty Mire-t, s a helyére egy teljesen új sivatagi biomot és egy nagy várost, Paradise Palms-t hoztak. Persze időközben sikerült megszeretni a térségét, már csak azért is, mert a játék egyik legérdekesebb játékbeli eseménye is innen indult, Kevin ugyanis a Paradise melletti sziklákról indult útjának, hogy aztán örökre felborítsa a Fortnite egyensúlyát Loot Lake-nél.

A legújabb értesülések szerint viszont hamarosan Moisty Mire és Paradise Palms eggyé válhat a rift zónáknak köszönhetően, ezt egy nemrégiben felfedezett fájlnév jelzi.

Egy, a kiemelt területeket listázni kívánó felsorolásban a szemfüles adatbányászok arra lettek figyelmesek, hogy Paradise neve már Moisty-ként van nyilvántartva. Mondjuk ha tovább nézzük a listát, további érdkeességeket figyelhetünk meg, ott van például Spicy Steps neve, amit mi jelenleg Sunny-ként ismerünk, így hát lehetséges, hogy az inka város is hamarosan változásokon eshet át. Az eddig még sosem látott, vagy hallott Festivus POI-ról pedig nem is beszélve, úgyhogy kijelenthetjük, bőven lesz mire figyelni a Season X során.

Akár már ma nagyot változhat a pálya, érkezik ugyanis az új szezon első frissítése, s vele együtt az Automatic Sniper Rifle! 

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva