PUBG

Új skinek érkeznek Valentin nap alkalmából

metabro - 6 hónapja

Vészesen következik a kínai Valentin nap ünnepe, aminek újabb skineket köszönhetünk.

A PUBG Corp. ezúttal elsősorban a kínai játékosoknak kedveskedik, nem először, persze ez nem azt jelenti, hogy mi nem kapunk semmit. Míg hazánkban – és nem mellesleg a Föld java részén – február 14-e jelenti a Valentin napot, viszont Kínában a Qixi-fesztivál keretein belül ünneplik a szerelmesek napját, ami épp augusztus 7-ére esik.

A kínai mitológia szerint a halhatatlan Szövőlány és a halandó Csordásfiú, a két szerelmes, mennyei büntetésből a Tejút két oldalán kénytelen élni (mint a Vega csillag és az Altair csillag). Minden évben egyetlen este, a hetedik hó hetedik napján, a világ összes szarkája összegyűlik, hidat létesítenek a szerelmeseknek, akik így egy éjszakát együtt tudnak tölteni

Az adatbányászok 5 új skint fedeztek fel a fájlok között, amelyek kivétel nélkül mind új ruhadarabok. Az egyik felső mintázatán egy Hold és egy híd motívum látható, az előtérben pedig egy szerelmes pár tűnik fel, amelyek a Qixi-fesztivál jellegzetességei. Arról sajnos egyelőre nincs információnk, hogy a fentebbi skineket ajándéknak szánják-e vagy BP pontért lesznek elérhetőek, de azon sem lepődnénk meg, ha ezúttal is a pénztárcánkat kellene elővennünk.

Ezt olvastad már?

Borítókép: Meg Turney

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva