Gaming

Adnál egy esélyt a buffolt Magic Archernek? Próbáld ki ebben a pakliban!

metabro - 4 hónapja

Tegnap már foglalkoztunk azzal, hogy milyen hatása volt a hétfői frissítésnek a kártyákra – az új interakciókról lentebb olvashattok:

Ma egy decket fogunk nagyon röviden bemutatni nektek, mely használja a megerősített Magic Archert. Pont ez a cikk lényege is: ha szeretnétek egy új esélyt adni az ezidáig baromi gyenge kártyának, akkor mutatunk egy paklit, melybe jól illeszkedik. Íme:

A pakli erőssége a védelem: a Goblin Cage kiválóan tankol fel akár néhány Hog Rider ütést, a The Log és a Magic Archer-Hunter kettős pedig gondoskodik arról, hogy az őt támogató swarm egységeket meg tudjuk semmisíteni. Pont ezek miatt nagyon erős a pakli a Log bait deckek ellen: számos opció van arra, hogy a Princess-Goblin Barrel-Goblin Gang hármassal elbánjunk. 

Támadásban a legfőbb fegyverünk a Royal Hogs lesz, melyet Poisonnel (néha Loggal) érdemes támogatni. Nem egy szokványos deck, de túl nehéznek se mondható: ha mégis van kedvetek belenézni pár meccsbe kipróbálás előtt, akkor innen kezdjetek neki a videónak:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva