Gaming

Mennyire erősek a változtatások után? Íme egy profi véleménye a nerfelt/buffolt lapokról

metabro - 4 hónapja

Bő egy napja már összegyűjtöttük, hogy milyen új interakciókat eredményeztek a buffok és nerfek:

No de vajon mit is jelent erősségben? Mennyire maradtak használhatóak a nerfelt kártyák, mennyire lettek jók a reworkölt/buffolt lapok? Az egyik Clash Royale profi, Vulkcan mondja el véleményét Ash videójában:

Nézzük is meg a lényegét! 

  1. A Lumberjack ugyanolyan jó szinte, mind eddig: nincs ok arra, hogy kivegyük a paklinkból. Esetleg olyan esetekben, ha a Rage-et nem tudjuk igazán hasznosítani, akkor elgondolkodtató a mini P.E.K.K.A.
  2. A Barbarian Barrel nem halott, de immáron nem igazán van értelme a Log helyett használni. Utóbbi garantált torony sebzést, visszalökést, és konzisztenciát nyújt.
  3. A Magic Archer rosszabb lett Graveyard ellen, de minden más szituációban javult. Továbbra is maximum Bridge Spam deckekbe fér be a nagy range miatt, de használható lap lett belőle. 
  4. A P.E.K.K.A. rosszabb lett Giant ellen, de rengeteget javult a Hog Cycle matchupokban: képes elkapni úgy a Hog Ridert, hogy az ne üsse meg a tornyot – összességében inkább picit a buff felé hajlott a profi játékos, amikor véleményezte, hogy gyengült vagy erősödött-e a lap. 

Ha szeretnétek a lista egyetlen fixen buffolt lapját kipróbálni valamilyen pakliban, akkor megpróbálhatjátok ezt:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva