Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
R6
Nem a legegyszerűbb, de megéri gyakorolni: íme egy észrevehetetlen drón hely Theme Parkon
Nem a legegyszerűbb, de megéri gyakorolni: íme egy észrevehetetlen drón hely Theme Parkon

Rainbow Six Siege tippjeink ismét jelentkezik, ezúttal egy az átlagosnál nehezebb "anyaggal" - a jutalom viszont annál nagyobb.

Helyszínünk a ranked rotációban is megtalálható Theme Park, mely jellegzetessége az, hogy rengeteg a sötét rész, ezért nehezebb észrevenni 1-1 drónt a többi pályához képest - ezt hivatott meglovagolni a következő klip is.

Képtalálat a következőre: „theme park rainbow six siege”

Azon belül is az emeleten vagyunk a Bunk Roomban, ahol a dobozra, led lámpára, majd a tetőre ugorva a drónnal olyan helyen találjuk magunkat, ahol be lehet jönni - amire nyilván számítanak a védők is, tehát ezt a részt jobb esetben legalább egy roamer védi. Adott esetben még csapdák, vagy kamera is lehet erre, így ezt is kényelmesen fel tudjuk mérni fentről, nem valószínű, hogy egyhamar kiszúrják ezt a drónt a védők. No de lássuk is a klipet! 

Nem túl egyszerű, nem is mindig használható, de amikor igen (ha az emeleten van az objektív leginkább), akkor meccset nyerhet az információ - és ugyebár ettől szép ez a játék. Jó gyakorlást kívánunk hozzá! 

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Akciófigyelő: egy hétig ingyenesen húzhatjuk be az Enter the Gungeont

A játék igazából pofon egyszerű: lootolni és ölni kell.

Új nap, új skin?! - Extra stílussal érkezett meg az Item Shopba a Daring Duelist Outfit

Lassan készpénznek fogjuk venni az Epic Games jelenlegi menetét és szomorúan fogjuk konstatálni, ha elfogynak az új tartalmak.

A memóriaárak rekord alacsonyra zuhantak - Most érdemes bevásárolni!

Eljött a memóriabővítés ideje! A Chrome böngésző legnagyobb örömére.

×