Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
"[email protected] le!" - Tfue egy perc alatt darálta le a világbajnokot és csapatát Trio módban
"Sz@pjatok le!" - Tfue egy perc alatt darálta le a világbajnokot és csapatát Trio módban

A világbajnokságon kellett volna így villognia Tfue-nak. A híres streamer Trio módban találkozott össze Bugha, Bizzle és Dubs hármasával, a végeredmény pedig egészen meglepőre sikeredett.

Tfue közvetlenül a kör elején találkozott a trióval, Bizzle-lel már a meteoron összefutott, Bugha és Dubs pedig a földön várta az amerikai klasszist. Miután a Ghost játékosát könnyedén eltakarította az útból, következhettek a FaZe és a Sentinels játékosai. Egy Tactical Shotgun és egy Revolver elegendő volt ahhoz, hogy lehozza a clutch-ot, Bugháék ebből a menetből igencsak gyorsan távoztak.

Persze Tfue-nak sem kellett több, ő is nagyon jól tudta, hogy amit művelt az nem volt mindennapi, így az akciója után rendesen meg is szórta ellenfeleit pár erős szóval.

"You're fucking trash, get the fuck out of my game! Suck my f*cking dick bitch! Suck my f*cking cock! Why the f*ck you landing on me? 1v3! Suck my f*cking cock Bizzle, Dubs, and Bugha. Lick my gooch too, buddy. F*cking idiots."

A nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket inkább nem fordítanám le szó szerint, aki érti az angolt annak most rendesen pirulhat az arca, aki pedig nem, annak rábízom a fantáziájára. A lényeg az volt, hogy mindenki más szörnyű játékos, Tfue a legjobb és hogy húzzanak ki a játékából.

Borító: dexerto

Ezt olvastad már?

  

Ajánljuk még
×