R6

Betonbiztos Evil Eye pozíciók Maestro maineknek: Outback és Consulate kamerák

metabro - 4 hónapja

Hétfő van, a hét kezdete mely tökéletes alkalmat ad arra, hogy egy könnyedebb tippet osszunk meg veletek.

Ha épp játszani készültük, a választott operátorotok pedig Maestro, akkor engedjétek meg, hogy két tippet is megosszunk vele kapcsolatban. A kamerákkal rendelkező operátorok mindig egy fokkal nagyobb mélységet igényelnek, mint mások: kulcs, hogy minél nagyobb látóteret fedjen le az eszköz, minél gyakoribb betörési ponton legyen, no meg persze minél kevésbé vehesse észre az ellenfél. Kitalálhattátok, hogy az Evil Eye lesz a téma: először is egy zseniális pozíciót mutatunk, melyet a legújabb pályán, az Outbacken használhattok: 

A helyszín a Mezzanine, ahol a cápára felugorva rakhatjuk le a falra a kamerát. Értelemszerűen ez akkor jó, ha a bombákat a szemben látható helyen kell védeni, mert lefedi az egész területet a az Evil Eye. A másik Consulate-en látható: pisztolyunkkal megnyitjuk a klipben látható falat, így mindhárom nyílást (hatch) lefedhetjük (láthatjuk) a kamerát használva.

Képtalálat a következőre: „maestro rainbow six siege”

Ez nyilván akkor a legjobb, ha az objektív az Archives, de a bejárati ajtót akkor is szokták használni a támadók, ha a bombák a garázsban helyezkednek el (ugye a szétszóródás lényeges elem támadáskor, hogy megosszuk a védők figyelmét). Nem vészesen időigényes dolog, úgyhogy érdemes ezt az apróságot is beépíteni a repertoárunkba. 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva