Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
CSGO
Igencsak kelendő coldzera, eddig legalább négy csapat jelentkezett be érte
Igencsak kelendő coldzera, eddig legalább négy csapat jelentkezett be érte

Miután biztossá vált a brazil sztár távozása a csapattól, előbb-utóbb új együttes után kell néznie. Pontosabban új organizációk keresik meg, akár brazil, akár nemzetközi viszonylatban. 

Mindenki a Liquid ellen alakítja seregeit, ugyanis egyelőre legyőzhetetlenek. Bár cold még szerződés alatt áll a MIBR-el, már többen kivetették rá a hálójukat. Nem is csoda, kétszeres Major győztes, és kétszeres Major MVP birtokosa a játékos, sok csapat bármit megadna érte. Az ESPN Brazilnak adott interjújában sokat beszélt a jövőjéről. 

"Még mindig az ajánlatokat elemzem. A Major után mindig beindul a forgolódás a mezőnyben, szóval még várok pár offert. " - mondta coldzera.

Később említette, hogy jelenleg négy csapat jelentkezett be érte, neveket azonban egyáltalán nem emlíett. Azt viszont megtudhattuk, hogy a pénz lesz az utolsó tényező a döntésében, számára jelenleg a csapattársak és az organizáció struktúrája a legfontosabb. 

Döntsön bárhogyan is, nagy fegyvertény lesz a mindössze 24 éves sztárral egy felállásban játszani. Nemzetközi lineupok is simán szóba jöhetnek, korábban játszott már így. 

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Már fejlesztés alatt áll a Teamfight Tactics saját Match History-ja

Új funkciókkal bővülhet hamarosan a játékmód.

Eddig bírták a profik - Követelik a Drum Gun eltávolítását

Megtörtek a profi játékosok, ha rajtuk múlna már menne is vissza a vaultba a Drum Gun.

Most akkor megéri AMD videókártyát venni vagy sem?

Megérkezett a Navi generáció, ideje tisztázni néhány dolgot.

×