Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
R6
Kamera takarítás Banken: így tudod a legegyszerűbben hatástalanítani kintről őket
Kamera takarítás Banken: így tudod a legegyszerűbben hatástalanítani kintről őket

Megszokhattátok, hogy időről időre megosztunk nektek tippeket, melyekbe az internet futunk bele. Ezek célja, hogy a casual játékosok fejlesszék tudásukat, taktikai repertorájukat - illetve nagyon reméljük, hogy előfordult már olyan trükk is, melyet még a hardcore gamerek sem ismertek. Ezúttal egy látszólag nagyon alap trükk következik, azonban mégsem magától értetődő és nem fordul elő minden meccsen.

Képtalálat a következőre: „bank rainbow six siege”

A helyszín bank (azon belül is a Jewelry Front a spawn hely), a főszereplő pedig IQ - ez persze elvileg segítség, de gyakorlatilag az alap kamerák mindig ugyanott vannak, szóval ha megtanuljuk a pozíciójukat, akkor teljesen mindegy kivel vagyunk, ki tudjuk szedni. Lássuk is a klipet! 

 

Sokszor elhangzik részünkről, hogy érdemes gyakorolni az adott trükköt: nos ez nem nagy ördöngösség, ha egyszer megtanultuk, hogy merre is van konkrétan a két kamera, akkor onnantól zsigerből kell jönnie a dolognak.

Ahogy a poszt szerzője is mondja, talán tényleg a két legértékesebb kameráról van szó, mert két általánosan használt betörési útvonalat tart megfigyelés alatt - így pedig a védők kénytelenek lesznek nélkülözni ezt a segédeszközt.

Ajánljuk még
×