Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Gaming
Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás: a gaming a Nyír Plazába is beköltözik
Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás: a gaming a Nyír Plazába is beköltözik

Plazában rendezett gaming eseményből már sokat láttunk itthon, az Indotek Group legújabb rendezvénysorozata azonban biztosra mondhatjuk, egyedülálló kezdeményezés. A cég egy 10 állomásos gamer roadshow és a plazákban eddig sosem látott retro konzol kiállítás segítségével kóstol bele gaming világába.

Augusztus 22--től a Nyír Plazában is megtekinthető a kiállítás, ráadásul augusztus 31. és szeptember 1. között a csúcs konzolok is kipróbálhatóak. A széles programválaszték egyszerre fedi le a modern technológiákat és a ma már klasszikusnak számító gamer kellékeket.

A retro konzol kiállításon a 80-as évekből indulva tanulmányozhatjuk át a gamer világ hőskorszakából származó konzolokat, igazi ritkaságoknak számító darabokkal együtt. És csak hogy minél nagyobb legyen a kontraszt, a legrégebbi darabok mellett közvetlenül ott lesznek a csúcskészülékek is.

A következő konzolokkal találkozhattok a rendezvényen:

  •  XBox Classic, Xbox 360, Xbox One, Xbox One X, Xbox One Kinect
  • Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Portable (PSP), Playstation Vita, Playstation VR
  • NES, SNES, Nintendo 64, Nintendo Game Cube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo Switch, Gamboy
  • Sega Mega Drive, Sega Master System, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Sega Game Gear

A kilátogató közönség a kiállítás utolsó hétvégéjén természetesen ki is próbálhatja a legújabb konzolokat, így megismerkedhetnek a gaming új dimenzióival is. A konzolok próbálgatásában megfáradt gamereket egy szoborkiállítással várják a szervezők, ahol kedvenc játékaink ismert szereplőivel találkozhatunk. Részletgazdag művek, igazi ritkaságok. És ha már ritka alkalmak, természetesen egyetlen ilyen rendezvényen sem maradhatnak el a sztárvendégek, ismert YouTuberekkel lehet majd fotózkodni, és persze a dedikálás sem marad el.

  • Nyír Plaza Gamer Napok konzol- és szoborkiállítás: augusztus 22-30.
  • Kipróbálható csúcskonzolok: augusztus 31-szeptember 1.
  • Youtuberek Unfield és Szalay Isti: augusztus 31-én 11-17 óra között.

Az országos roadshow összesen 10 plazába látogat el Magyarországon.

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kamu képpel akarták perelni az Epic-et - Felrobbant a Fortnite közösség

"Nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvasunk" - Petőfi Sándor

Íme a gamer vastrón! - Trónok Harcás gamer székeket dobtak piacra

Végre kihasználták a sorozat népszerűségét és immáron Trónok Harca motívumokkal ellátott gamer széket is hazavihetnek a rajongók a Secretlab jóvoltábó

×