Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
CSGO
Kijöttek a berlini Major matricái, coldzera és DeadFox is kapott sajátot+új viewer pass rendszer!
Kijöttek a berlini Major matricái, coldzera és DeadFox is kapott sajátot+új viewer pass rendszer!

Nem siették el az idei matrica updatet sem, szűk 10 nap van hátra a Major indulásáig. Augusztus 23-án kezdődik a torna, amit élőben követhettek a metabro hivatalos twitch csatornáján! Az IEM Katowice óta változott a helyzet, már kétféle passt vehetünk. Ezek ahhoz kellenek, hogy droppot kapjon a néző, illetve részt vehessen a mostani Pick'Em Challenge-ben, kapjon egyéni szurkolói ikont a steam.tv-re, illetve csapat graffitiket. 

Lehet Viewer passt vásárolni 12.99$-ért, ahol maximum 3 Souvenir Tokent gyűjthetünk be, illetve lehet 19.99$-ért, ahol már alapból jár hozzá 3 Souvenir Token, utána pedig annyit vehetünk még, amennyit csak akarunk, miután aktiváltuk a passunkat. De mire is jó ez a Token? Ezzel saját magunk választjuk ki, hogy melyik meccsről szeretnénk droppot. 

A Viewer Pass mellé jár továbbá az operationhöz hasonló küldetéseket, ezzel az Event Coint fejleszthetjük tovább.

A HellRaisers trükkje is beigazolódott, DeadFox kapott saját matricát, de játszani nem ő fog majd. Coldzera sem járt másként, bár ő közben kapott össze a csapattársaival, így az ő aláírásával is lehet kapszulákat vásárolni. 

A Liquid menedzsere az update után egyből kifakadt, mivel állítólag ők nem azokat kapták, amit beküldtek. Nem ez az első alkalom, amikor a Valve belenyúl aláírásokba, esetleg rommá nerfeli őket, ékes példa erre DickStacy szignója is. 

Íme a csapatok matricái:

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

A Huawei és a Google is megszólalt a botrány kapcsán

Az érintett felek is megszólaltak az eset kapcsán.

Sokkal több az új MK, mint egy brutális verekedős játék - Mortal Kombat 11 Bétateszt

Hamarosan folytatódik a párhuzamos világok háborúja, ám a teljes játék megjelenése előtt még lehetőségünk volt tesztelni a terméket.

Megjött a részletes Erangel 2.0 térkép - Mi változott a pályán? 

Az Erangel hype talán sosem volt még ilyen erős!

×