CSGO

Magatartásból egyes – Bannolták s1mple Twitch csatornáját

metabro - 4 hónapja

Sokak által a világ legjobbjának tartott ukrán sztárjátékosnak tegnap elérhetetlenné vált a twitch csatornája. Slasher információi szerint egy július 29-ei FPL meccs közben használta a "pidor" kifejezést a Na'Vi-s csapattársára, Boobl4-ra. A nyilván nem komolynak szánt homofób kijelentésből azonban mostanra megérkezett a kitiltás. 

Az esetből egy pazar mémet is csinált egy rajongó. Ahogy azonban kiderült, a Twitch nem adott hivatalos tájékoztatást a ban pontos okáról, de Slasher információiban nem szoktunk csalódni, már pedig ő úgy tudja, a fenti jelenet miatt repült a banhammer. A dexerto.com elérte a játékost, illetve a Na'Vi-t is, ők sem tudják a pontos okot. Közben kiderült, hogy több CIS streamerrel is most történt hasonló, úgy néz ki a twitch már nem csak az angol nyelvű adásokon irtja az offenzív szavakat/kifejezéseket. 

A twitch bannok bármikor érkezhetnek, ha az oldal felhasználási feltételeit, vagy egyéb szabályokat megszegnek a közvetítők. Érkezhetnek bármilyen indoklás nélkül, tarhatnak 24 óráig, 3-30 napig, vagy akár örökre eltűnhet a csatorna a süllyesztőben. Mindez függ a kihágás mértékétől és súlyától. Érdekes lesz, ha a magyar nyelven streamelőket is eléri a szigor. Nem egy csatorna kaphatna akár hosszabb pihenőt, a legkisebbektől a legnagyobbakig. 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva