Fortnite

Új skinek is érkeztek a v10.10-zel, hamarosan rókaként is harcba szállhatunk!

metabro - 4 hónapja

Minden második héten (jó esetben) nagy frissítés érkezik, ami azt jelenti, hogy a játékmenet változtatások mellett teljesen új Item Shop tartalmak is bekerülnek a forrásfájlok közé. Ezúttal is így történt a v10.10-zel, nemcsak új Rift zónát, hanem új Starter csomagot és egyéb érdekességeket is hozott a frissítés.

Kezdetnek például itt van két töltőképernyő, a harmadik és a negyedik hét küldetéseiért járók. Mindkettő erősen spoileres tartalom, a harmadik hét képén egy eddig még nem látott skin, s egy valószínűsíthetően új Rift zóna látható. A negyedik hét után feloldhatón szintén két új skin látható, Tomatohead és Beef Boss kissé lecsúsztak az életről és kommandósoknak álltak. Elnézve a környezetüket, minderre szükségük is van, ugyanis vibráló szemű lények hordája veszi őket körbe.

Az új Starter Pack-ről már volt szó a napokban, de most teljes pompájában láthatjuk az új csomagot. Red Strike egy Back Blinggel fog érkezni, valamint az Item Shopba a szetthez még érkezni fog egy Red Streak nevű Pickaxe is.

Két, elsőre Rare kinézetnek tűnő Outfit is megjelent a forrásfájlok között, Shifu és Fennix nagy valószínűséggel Item Shop tartalmakként lesznek majd jelen. Utóbbi igazán jól néz ki, ám abban nem vagyunk biztosak, hogy Shifuval bankot robbantana majd az Epic…

Recon Ranger az egyszerűbb skinek kedvelőinek készült, ha lehet hinni a háttérnek, akkor Uncommon ritkaságú lesz, vagyis már 800 V-Buck ellenében feloldhatjuk majd magunknak.

Freestyle és Oppressor a v10.10 két legdrágább kinézete, mindkettő exkluzív stílussal érkezik majd, így érthető, hogy miért ők kapták a combosabb árcédulát.

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva