Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Eltűnt a pályáról az egyik legrégebbi terület - Egy hatalmas krátert hagyott a helyén a kiadó
Eltűnt a pályáról az egyik legrégebbi terület - Egy hatalmas krátert hagyott a helyén a kiadó

A v10.10-es ciklus tartalomfrissítése összességében nem rengette meg az általános játékmenetet, megérkezett a Junk Rift tárgy, ami végre közel sem olyan erős, mint az eddigi bővítések, ám az egyik legkreatívabb tárgya az elmúlt éveknek. Anno pont az ilyen jellegű újítások miatt vált híressé a Fortnite, úgy fest néha képesek a fejlesztők is visszaemlékezni arra az időszakra.

Persze ha a tárgyak listája, akkor a bejárható terület is változik, ezúttal a régi motorosok szomorkodhatnak, ugyanis valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, a kiadó úgy döntött, hogy megszünteti a beltéri focipályát, s annak környezetét.

Megtörtént, amitől tartottunk, a focipálya helyén most egy hatalmas semmi található, elszórva egy-egy ládát fellelhetünk, de összességében csak az egyik kereszteződés maradt a "régi". Minden más épület, vagy úttest megszűnt létezni, ezzel egy újabb legendás, öreg területe szűnt meg létezni a Fortnite Battle Royale-nak. Remélhetőleg a későbbiekben feltöltik "tartalommal" az újdonsült krátert.

  

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

10 tantárgy, 10 kérdés - CS:GO Érettségi 2019

Idén is összegyűjtöttünk 10 könnyebb és nehezebb kérdést vegyesen, hogy kiderítsük ki vizsgázna ötösre CS:GO-ból? Reméljük bukni senki se fog azért!

Akciófigyelő: egy hétig ingyenesen húzhatjuk be az Enter the Gungeont

A játék igazából pofon egyszerű: lootolni és ölni kell.

×