Fortnite

Eltűnt a pályáról az egyik legrégebbi terület – Egy hatalmas krátert hagyott a helyén a kiadó

metabro - 6 hónapja

A v10.10-es ciklus tartalomfrissítése összességében nem rengette meg az általános játékmenetet, megérkezett a Junk Rift tárgy, ami végre közel sem olyan erős, mint az eddigi bővítések, ám az egyik legkreatívabb tárgya az elmúlt éveknek. Anno pont az ilyen jellegű újítások miatt vált híressé a Fortnite, úgy fest néha képesek a fejlesztők is visszaemlékezni arra az időszakra.

Persze ha a tárgyak listája, akkor a bejárható terület is változik, ezúttal a régi motorosok szomorkodhatnak, ugyanis valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, a kiadó úgy döntött, hogy megszünteti a beltéri focipályát, s annak környezetét.

Megtörtént, amitől tartottunk, a focipálya helyén most egy hatalmas semmi található, elszórva egy-egy ládát fellelhetünk, de összességében csak az egyik kereszteződés maradt a "régi". Minden más épület, vagy úttest megszűnt létezni, ezzel egy újabb legendás, öreg területe szűnt meg létezni a Fortnite Battle Royale-nak. Remélhetőleg a későbbiekben feltöltik "tartalommal" az újdonsült krátert.

  

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva