Apex Legends

Holnap érkezik a Voidwalker event – Minden, amit tudni érdemes az Apex legújabb eseményéről

metabro - 6 hónapja

Az Iron Crown esemény egyszerre volt siker és bukás a Respawn Entertainmentnek. Sikeres volt, ugyanis behozták egy rövid időre a Solo módot, amire már nagyon rég fájt a foga a közösségnek. Viszont a bukást az iron Crown event shopja hozta el a kiadónak, ahol félelmetes áron kínáltak kozmetikai tárgyakat. Persze, itt lehetne mondani, hogy az egyébként ingyenes játék esetében ez elfogadható, de talán az egy kicsit erős volt, hogy Bloodhound Heirloom fegyveréért körülbelül 40 ezer forintot kellett kidobni az ablakon.

Ám most úgy fest, ebből a hibájából tanult a Respawn, s a holnap (szeptember 3) érkező Voidwalker esemény során lesznek olyan kozmetikai tárgyak, amik direkt megfizethető áron érkeznek majd.

A kiadó előre vázolta is a kínálatciklusokat:

Az esemény során egy teljesen új LTM is bemutatkozik, ez nem lesz más, mint az Armed and Dangerous. Ebben a limitált ideig elérhető módban csak és kizárólag sniperekkel és shotgunokkal apríthatjuk ellenfeleinket, ami végeredményben egy egészen érdekes játékmenetet fog eredményezni.

Természetesen exkluzív küldetéseket és jutalmakat is kínál a Respawn, a kéthetes esemény során 8 darab új feladatot teljesíthetünk, amikért persze kapunk is valamit cserébe. Lesznek is új Badge-ek, de Music Packeket, valamint fegyver skineket is feloldhatunk majd.

Az esemény Wraith története köré fog rendeződni, így a pályán meg fog jelenni egy új épület is, ami a Project: Wraith Facility néven lesz megtalálható, Ez az a laboratórium lesz, ahol Wraith-en a háttértörténete szerint kísérleteztek. A kiadó azt is elmondta, hogy ha éppen nem párbajozunk egy másik csapattal az épületben, érdemes körbenézni, ugyanis tele lesz érdekes információval Wraith történetét illetően.

A Voidwalker esemény szeptember 3-tól szeptember 17-ig fog tartani!

    

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva