Hearthstone

Ismét a Mage a legnépszerűbb arénában: ennek a lapnak van a legtöbb köze hozzá!

metabro - 12 hónapja

Kripp tanácsa következik.

Sokat foglalkoztunk már a constructed metával az utóbbi időben, úgyhogy most az arénát helyezzük előtérbe, melynek két Kripp videó az alapja. Ti is megfigyelhettétek valószínű, hogy a Hunter-Rogue-Mage hármas az, melyek a legjobbak most arénában, azonban utóbbi Class a legnépszerűbb. Hogy mi lehet az oka? Nos a streamer szerint az, hogy míg Valeera mellé 90%-ban tempó, Rexxar mellé aggro lapokat szedünk, addig számos Mage pakli építhető. 

Zoo, Tempo, Midrange, Big-Spell – a lehetőségek szinte határtalanok. Van azonban most egy kártya, mely kiemelkedik, ami miatt rá lehet menni jobban a varázslatokra, ha több is esik (márpedig nagyobb ugye a drop rate, hisz az új kiegből való), ez a Dune Sculptor.

Képtalálat a következőre: „dune sculptor hearthstone”

Elfogadható statokkal rendelkezik a lap és komoly érték rejlik benne: ha kirakjuk és pont a varázslatokkal be tudjuk védeni, akkor elég hamar besnowballozza nekünk a játékot. Lentebb tudtok nézni meccseket arról, amikor Kripp draftolt belőle: 

Lentebb pedig az elején azt, amikor arról beszél, hogy miért is ilyen népszerű a Mage, illetve természetesen itt is látható gameplay a paklijáról, melyben ott virít a szóban forgó kártya.

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva