Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
OW
xQc kiakadt: az Overwatch nézhetetlen, streamelhetetlen - Változtass Blizzard!
xQc kiakadt: az Overwatch nézhetetlen, streamelhetetlen - Változtass Blizzard!

A magyar felmenőkkel is rendelkező kanadai játékos, Felix 'xQc' Lengyel bizony nem arról híres, hogy véka alá rejti a véleményét. Számtalanszor jelenik meg a sajtóban botrányhősként - az utóbbi időben kevesebbszer ugyan, de emlékezhetünk még erre az esetre:

Most nem streamen, hanem Twitteren kezdett bele az Overwatch szidásába, de ezúttal kevésbé érezzük jogtalannak a kritikákat, mint máskor. Íme a Twitter poszt:

"A játék teljesen játszhatatlan kompetitív szinten, egyszerűen túl sok az effekt. Streamelhetetlen, befogadhatatlan, ront a minőségen ez az aspektusa a játéknak. Ki tudnánk ezt javítani?"

Később üzent rajongóinak:

 

"Úgy érzem ezt ki kell adnom magamból: az összes Overwatch néző és ember, aki szereti a Gladiators-t és kanada csapatát, nem felejtettelek el titeket. Többet jelentetek nekem, mint amennyire ezt ki tudom fejezni, sajnálom, hogy nem produkálok jobb streameket - egyszerűen nehéz most élvezni igazán a játékot."

Az utóbbi időben messze nem csak Overwatch-ot közvetít a streamer - a rend kedvéért leírjuk -, ugyanakkor meglepetés lenne, ha ezzel kezdene valamit a Blizzard. Az OW a látványról szól - Sigma is rengeteget effektet hozott magával, így valószínű a kiadó sem áll le ezzel, maximum ezek hatásfokából vehet vissza egy keveset, hogy jobban fogyasztható legyen a játék. 

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Az új funkcióval új hackerek is érkeztek

Végtelenített Global Elite botot invelhetünk a lobby-ba, aki aztán spam üzenetekkel hálálja meg a felkérést.

Hot Spotok és Semi-Auto Sniper - Itt a v9.10-es frissítés

Érdekes reformváltozások érkeztek a játékba.

LOLbox-image

Yuumi sem bírta sokáig, máris hotfixelte a Riot Games

A League of Legends legújabb karakterét a megjelenés után néhány órával máris alakítani kellett.

×