Apex Legends

Folyamatosan épül az Apex Legends története – 8 perces videóban mutatják be Wraith sztoriját

metabro - 6 hónapja

Nagyon úgy fest, hogy ma már nem nagyon lehet úgy nagyszabású online játékot üzemeltetni, hogy azt ne támogassák meg valamilyen háttértörténettel. A Respawn Battle Royale címe, az Apex Legends is komoly sztorival érkezett, s az univerzumot a játék megjelenése óta a kiadó csak tovább növelte.

A játék legújabb eseménye például Wraithet helyezi reflektorfénybe, a pályaváltoztatások az ő életének sorsfordító helyszíneit mutatják be, sőt, a Respawn egy kisfilmet is készített a Voidwalkerről.

A Stories from the Outlands tekinthető Wraith eredettörténetének, ebben a rövid filmben bemutatják a készítők a karakter képességeit, saját, belső vívódását és szökését a laboratóriumból. Persze egy érdekes csavart is beleültettek a történetbe, ám ezt azok számára nem lövöm le, akik még nem látták a videót. (Érdemes alaposan megfigyelni a katonát, aki segít Wraithnek!)

Az első szezon hatalmas bukása után rendesen rákapcsolt a Respawn, s néhány hét leforgása alatt sikerült komolyan javítaniuk a játék megítélésén. Az látszik, hogy a kiadó még keresi a közös hangot a játékosaival, de ha a jövőben is ilyen minőségben és mennyiségben tolják majd az Apexbe a tartalmat, akkor véleményem szerint hosszútávon igazán legendás címmé nőheti ki magát a játék.

    

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva