Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
OW
Ki akarod maxolni a Sigmában rejlő potenciált? Akkor itt van 1-1 tipp minden egyes hős ellen!
Ki akarod maxolni a Sigmában rejlő potenciált? Akkor itt van 1-1 tipp minden egyes hős ellen!

Most már jó pár hete bent van Sigma az Overwatch-ban, így mindenkinek kellő ideje akadt arra, hogy kipróbálja - no de vajon sikerült a hőst mesterien elsajátítani? Ma ebben fogunk segíteni! 

KarQ nem egyszer csinált már olyan tartalmú videót, melyben 1-1 hőssel foglalkozott és hozzá adott tippeket. Egészen konkrétan van egy szériája, amiben egy karakterre fókuszál és egy tippet ad minden hős ellen. Most Sigma a soros - íme a videó!

Az elején ugyebár azzal kezdi, ami talán a legevidensebb és egy általános tanács: a pajzs menedzseléséről van szó. Ez kulcs, hisz ez adja alapvetően a tankosságát, illetve a csapatának védelmét. Az alap, hogy ne hagyjuk ott random helyeken a pajzsot, azonban ennél is lényegesebb, hogy oda tegyük le, ahonnan jön a konstans sebzés, ne pedig ahonnan csak poke-olnak minket (rögtön a legelején jól példázza az a jelenet, ahol Genji balról dobja a shurikent, míg jobbról sortűz alá vesz Bastion). 

Képtalálat a következőre: „sigma overwatch shield”

A pajzs mozgatása is lényeges: ne feledjük, hogy ezzel is tudunk játszani, ha éppen kell, akkor húzzuk magunkra, ha nem, akkor mehet maxmiális hatótávolságra. A hősspecifikus tippeket a videóban megtaláljátok, jó szórakozást és tanulást kívánunk hozzá! 

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
×