Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
APEX
Őrület a köbön! - Ez történik akkor, ha az egész lobby a Wraith's Town portálban kezd
Őrület a köbön! - Ez történik akkor, ha az egész lobby a Wraith's Town portálban kezd

Megérkezett az Apex Legends-be a legújabb limitált idejű esemény, a Voidwalker. Ez az új event Wraith eredettörténetébe enged betekintést, olyannyira, hogy életének legsorsfordítóbb helyszíne meg is jelent a pályán, s a játékosok által bejárható. Ez a hely nem más, mint egy hatalmas laboratórium, amit a közösség csak Wraith's Townnak nevez. Érdekessége a helynek, hogy már az ugrási fázisban elérhető, egy hatalmas portál ugyanis már a játék első pillanatában lehetővé teszi számunkra az új területre való landolást.

És mi történik akkor, ha mindezt a frissítés után egyből szeretnénk letesztelni? Egyszerű a válasz, KÁOSZ!

Givaar csapattársaival úgy döntött, hogy lecsekkolja az új területet, ám közeledve a portálhoz rájöttek, ez nem biztos, hogy életük ötlete volt. Nem voltak egyedül, ugyanis az EGÉSZ LOBBY döntött úgy, hogy bizony nekik egyből fel kell térképezniük az új helyszínt. Ami meglepő, hogy a megérkezés után egészen jól kezelte a szerver a temérdek játékost, a felvétel alapján egyszer sem szaggatott be. Fegyver nem volt elég mindenkinek, így egy angol derbi utáni szurkolók közti utcai verekedésnek tűnt az egész. A képsorok magukért beszélnek! 

Egy biztos, Wraith's Town jelenleg nem a legbiztonságosabb területe a játéknak, s az is lehet, hogy bentléte során már nem is nagyon lesz soha. Ám a kiadó kiemelte, érdemes lesz körbejárni a labort, ugyanis telis tele pakolták olyan easter eggekkel, amik sokat mesélnek Wraith történetéről, így ha érdekel minket az Apex Legends átfogó sztorija, be kell vállaljuk egyszer-kétszer a kaotikus harcokat, valamint meg is kell nyernünk azokat!

    

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Merre vannak a rejtett rövidítések? - Downtown Drop LTM segédlet

Újabb feladatot vágott a nyakunkba az Epic Games, de már erre is megtaláltuk a megfejtést.

"Anti Cheat nélkül kikaptunk, anti cheattel nullára vertük őket..."

Újabb német onliner botrány söpör végig a CS:GO mezőnyön.

Megérkezett az új Grid első gameplay videója

A Codemasters tudja hogy mi kell a gamereknek.

×