League of Legends

Bővült a 9.18 tervezett tartalma – Kayle további törődést kap a kiadótól

metabro - 5 hónapja

A Riot Games a 9.17-es ciklusban kezelésbe vette Kayle-t, ugyanis a hős minden volt, csak közkedvelt és hasznos nem. A kisebb egyensúly változtatások viszont a fejlesztők elképzelései szerint jó irányba lendíthetik hosszútávon a karaktert. Ezt megerősítvén a 9.18-as frissítéssel is érkezik egy apróbb gyógycsomag a karakterhez, ezt Riot Scruffy jelentette be a személyes Twitter oldalán.

A Starfire Spellbalde (E) képesség passzív sebzését minden szinten megdobják öttel, ami elsőre ugyan nem tűnik soknak, de összességében egy meglehetősen stabil buffról beszélünk. A skill jelenleg 10 passzív sebzést oszt egyes szinten, kimaxolva pedig 30-at. Ezen változtat annyit a kiadó, hogy a 9.18-as ciklustól kezdve a passzív sebzés 15-ön indul, s 35-ig tuningolható.

Persze ez a változtatás nem érne semmit a 9.17-es változtatások nélkül, ahol a Riot Games úgy döntött, inkább az early game irányába terelik a karaktert. Ennek eredményeképpen az ösvényfázisban stabilabbá vált Kayle, míg a kései szakaszok lendületéből kissé visszavettek tőle. Így összességében egy működőképes karakternek tűnik az angyal, nem arról van szó, hogy az első 20 percet végigszenvedjük vele, utána pedig egy pillanat alatt felrobbantjuk az ellenfeleink.

Bízunk benne, hogy a 9.18 után beáll egy stabil pozícióba a hős és akár meta közeli választássá válik.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva