Apex Legends

Hamarosan új, fejleszthető páncéllal bővülhet az Apex Legends

metabro - 6 hónapja

Ugyan a közelmúltban egy kissé megrogyott az Apex Legends megítélése az Iron Crown esemény során megszellőztetett mikrotranzakciók miatt, ám most úgy fest, hogy az új Voidwalker event ezen lazított valamicskét és a játékosállomány is elkezdett újra gyarapodni.

Az új eseménnyel új frissítés is érkezett, ami nemcsak abból a szempontból fontos, hogy mi az, amit látunk és tapasztalunk belőle, hanem bizony azért is, mert ezekkel további új, rejtett tartalmak is megérkeznek a kliensbe, amikkel következő ciklusokat készít elő a kiadó.

Így derült fény egy teljesen új játékmechanikára, a fejleszthető páncélokra. Az adatbányászok érdekes nyomokra bukkantak a kliens forrásfájljai között a Voidwalker frissítés élesítése után. Egy olyan páncélt mutatnak a fájlok, ami erősebb lesz, mint jelenleg az arany páncél!

Az "Evolving Armor" ereje a teljesítményünktől fog függeni, az eddigi információnk alapján killekkel erősíthetjük majd a pajzsunkat. Minél többet ölünk, annál erősebb lesz a ruházat, így sokkal több sebzést fog felfogni.

The Gaming Merchant Youtube videójában beszélt a tárgyról, elmondta, a páncélt négyes szintig lehet majd fejleszteni, ami max szinten 125 bónusz életerőt ad majd, vagyis 25-tel többet, mint jelenleg a Legendary Armor.

Egy biztos, a killhalmozók imádni fogják az új páncélt!

 Borító: dexerto

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva