PUBG

Új zombi módos tartalmakat találtak a fájlok között

metabro - 5 hónapja

Hamarosan végre megérkezhet a dedikált zombi mód a játékba.

A tegnap hajnali karbantartás során úgy tűnik, nem csak az fps eséseken javítottak, hanem további új fájlok is bekerültek a játék könyvtárába. Az adatbányászoknak ezúttal sem tartott túl sokáig kihámozni az információkat és nagyon úgy tűnik, hogy a PUBG Corp. nem állt le a zombi mód tökéletesítésével, ugyanis jelenleg is elérhető a zombi mód a custom szerverek esetén, viszont ez nem túl népszerű, ugyanis meglehetősen kezdetleges az egész. 

Az új fájlok alapján a fejlesztők a zombi intelligencia fejlesztésén dolgoznak, illetve úgy fest, hogy a zombiknak lehetőségük lesz emberré változni, de természetesen még semmi sincs kőbe vésve. Az adatbányászok szerint a kínai Crossfire játékból szerezték az ihletet a fejlesztők, ami a top 3 legnépszerűbb játék között trónol a kínai játékosok körében. 

Lehetséges, hogy a dedikált zombi mód még az éven megérkezik. A legkézenfekvőbb a halloweeni megjelenés lenne, persze könnyen lehet hogy későbbre tolódik. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből, de a régen elkaszált hétvégi eventek helyére végre érkezhetne valami újdonság.

PlayerIGN videóját itt találjátok:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva