League of Legends

Lothar tökéletes körrel nyert menetet a TFT Twitch Rivals során

metabro - 11 hónapja

Ilyet sem látni minden nap!

A TFT bombaként robbant a köztudatba megjelenésekor, s azóta stabil helye van a legjátszottabb és a legnézettebb játékok listáján. Mindezt pedig úgy teszi, hogy technikailag csak egy játékmód, a League of Legends-be csomagolt autobattler.

Mivel sokan kedvelik a címet, így nem meglepő, hogy streamerek és youtuberek is komolyan foglalkoznak a Teamfight Tactics-szal, olyannyira, hogy a nagyobb esport klubok már el is kezdték az ernyőjük alá gyűjteni a legnagyobb tehetségeket.

A Twitch pedig szereti a hype-ot tovább erősíteni, így időközönként megrendezik a TFT Twitch Rivals versenyt, aminek ugyan van pénzdíjazásai is, de mivel a legnézettebb alakjait mozgatja meg a játéknak, így összességében a nézőkért van az egész.

Lothar, egy korábbi Hearthstone streamer például a legutóbbi Twitch Rivals TFT forduló során összehozta a tökéletes menetet, egyetlen életerőt sem bukott, mialatt mindenkit eltakarított az útjából.

Érdekesség, hogy ezzel a győzelemmel is csak az utolsó előtti helyen tud tanyázni, DeliciousMilkGG kemény 75 dollár előnnyel csücsül az élen, ezzel megelőzve a megosztott második helyezett jac0b0-t, souless-t és k3sojuu-t. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva