Hearthstone

Szűkült a nerfek után a Tier 1, már csak 3 deck található meg benne

metabro - 9 hónapja

Jöjjön a VS jelentése!

Végre megérkezett az, amire sok Hearthsone játékos várt: elkészítette első meta jelentését a nerfek után a VS data reaper oldala. Nézzük is meg! 

A legnépszerűbb paklik

Várható volt, hogy a Highlander deckek népszerűek lesznek és maradnak is: változatos meccseket játszhatunk velük az egylapos mivolta miatt, így a Hunter 2. helye nem meglepő. A legnépszerűbb a quest Shaman közel 13%-kal, a harmaik pedig egy másik questre építő pakli, a Druid picit több, mint 8%-kal. Class téren a Mage várható módon visszaesett – a többszörös nerf erősen érintette Jainát. 

A legjobb paklik

Alaposan leszűkült a Tier 1: jelenleg a nerfekből a legtöbbet profitáló Murloc Paladin vezet majdnem 54%-os győzelmi rátával, őt követi a Highlander Hunter közel ugyanannyival, a 3. legjobb deck pedig az Aggro Warrior – látható, hogy a meta erősen felgyorsult, mely persze nem meglepő, hisz kontroll deckek gyengültek legutóbb. 

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el! 

Matchupok

Láthatjuk, hogy miért ilyen erős a Murloc Paladin: legrosszabb matchupja a boardra hamar felférkőző, majd buffokkal ott maradó Token Druid, melynek azonban kevesebb, mint 2%-os a népszerűsége – így nem nagyon kell aggódni az Uther maineknek, hogy közel nyerhetetlen matchup jön szembe ranked során. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva