Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
A Samsung javította a Galaxy Foldot - Így néz ki élőben
A Samsung javította a Galaxy Foldot - Így néz ki élőben

A Samsung nagy botrányt kavart az év elején a Galaxy Folddal, miután a kiküldött tesztkészülékekről sorra derült ki, hogy gyári hibások. A legfőbb problémát a kijelző elé helyezett védőréteg okozta, amit elvileg nem szabadott volna levenni, de egy egyszerű mozdulattal mégis bárkinek sikerülhetett, onnantól pedig már egyenes út vezetett a kijelző töréséhez, egy 2000 dolláros telefontól pedig nem ezt várnánk. A koreai óriás viszont tanult a hibájából, visszahívták a készüléket és most újra bemutatták, ezúttal már hiba mentesen. Az IFA 2019 alkalmával pedig bárki kipróbálhatta a kicsikét, így végre közelebbről is megnézhetjük magunknak a Samsung új üdvöskéjét. 

A Galaxy Fold a világon elsőként Dél-Koreában jelent meg, ahol a magas kezdőár ellenében az összes telefont elkapkodták. Egyelőre még nem biztos, hogy hazánkba érkezik-e a készülékből, tekintve, hogy rendkívül kis példányszámot gyártottak le belőle.

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Új nap, új skin?! - Extra stílussal érkezett meg az Item Shopba a Daring Duelist Outfit

Lassan készpénznek fogjuk venni az Epic Games jelenlegi menetét és szomorúan fogjuk konstatálni, ha elfogynak az új tartalmak.

Magyarul beszélnek a Witcher sorozat kiszivárgott videójában

Biztosan minden gamer hallott már a Netflix új, The Witcher néven futó sorozatáról.

WackyJacky megvédte a PUBG-t, majd a játék hirtelen ellene fordult

Szegény PUBG fejlesztőket jó pár alkalommal emlegetik a játékosok, főleg akkor, amikor kellemetlen bugokba ütköznek

×