Gaming

A Samsung javította a Galaxy Foldot – Így néz ki élőben

metabro - 11 hónapja

A Samsung nagy botrányt kavart az év elején a Galaxy Folddal, miután a kiküldött tesztkészülékekről sorra derült ki, hogy gyári hibások

A Samsung nagy botrányt kavart az év elején a Galaxy Folddal, miután a kiküldött tesztkészülékekről sorra derült ki, hogy gyári hibások. A legfőbb problémát a kijelző elé helyezett védőréteg okozta, amit elvileg nem szabadott volna levenni, de egy egyszerű mozdulattal mégis bárkinek sikerülhetett, onnantól pedig már egyenes út vezetett a kijelző töréséhez, egy 2000 dolláros telefontól pedig nem ezt várnánk. A koreai óriás viszont tanult a hibájából, visszahívták a készüléket és most újra bemutatták, ezúttal már hiba mentesen. Az IFA 2019 alkalmával pedig bárki kipróbálhatta a kicsikét, így végre közelebbről is megnézhetjük magunknak a Samsung új üdvöskéjét. 

A Galaxy Fold a világon elsőként Dél-Koreában jelent meg, ahol a magas kezdőár ellenében az összes telefont elkapkodták. Egyelőre még nem biztos, hogy hazánkba érkezik-e a készülékből, tekintve, hogy rendkívül kis példányszámot gyártottak le belőle.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva