Counter Strike

Eljött az idő! – Zeus bejelentette visszavonulását

metabro - 5 hónapja

Utoljára a BLAST Pro színpadán láthatjuk majd a legendás játékost.

Zeus már korábban is pedzegette, hogy lassan eljön az idő, amikor szögre akasztja az egerét 2019.-ben, most pedig tényleg eljött ez az alkalom. A StarLadder Majorön nem játszottak rosszul, de a győzelem azért messze volt, tekintve, hogy a Renegades-nek kiütni őket a negyeddöntőkben.

A 31 éves játékos ezek után döntött úgy, hogy ideje átadni a lehetőséget a fiatalabb generációnak.

"Ez egy nehéz döntés volt, de jó ideje gondolkodtam már rajta. Voltak olyan pletykák, hogy a BLAST után lelépek, de még hittem az új csapatunkkal megnyerhetjük a Majort, vagy legalább a fináléig eljuthatunk.

Mindezek ellenére, sajnos hamar kiestünk és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy utat kell adnom a fiatalabb játékosoknak. A Counter-Strike 20 évig meghatározó része volt az életemnek, de itt az ideje, hogy ez másképp legyen. Szeretném megköszönni mindenkinek, akik támogattak és hittek bennem. 

Ez még nem a vég, hanem inkább egy új út kezdete. Rengeteg érdekes dologban vagyok benne, ami jobbá teheti a CIS régiós képzéseket, rengeteg ötletem van. Egyelőre nem leszek edző, legalábbis még nem, de bármi megtörténhet a jövőben.

Az utolsó versenyem a BLAST lesz, ami pár napon belül kezdődik Moszkvában. Minden egyes embert meghívok, aki teheti, nézzen el és támogasson minket. Mindent megteszünk a győzelem érdekében!"

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva